Bushlife Experiences

Onvergetelijke ervaringen

Sinds 2004 organiseert Bushlife Experiences bijzondere en tot de verbeelding sprekende avonturen, expedities, reizen en vakanties in zuidelijk Afrika. We verkennen andere routes, weg van de massa. Voor hen die het gebaande pad durven verlaten. Die Afrika willen zien door de ogen van een ontdekkingsreiziger en de uithoeken en uitgestrektheid van dit magische continent willen ervaren.
Waar het kan, gaan we door natuurgebieden, nationale parken en over het platteland. 

We leveren maatwerk gericht op jouw wensen. Altijd! Ongeacht of het gaat om een studentensafari of een aaneenschakeling van luxe lodges. Het draait altijd om jou!Onze aanbevelingen doen we op basis van eigen ervaring. We zijn verliefd op Afrika en brengen er een groot deel van onze tijd door. Die ervaring delen we graag met jou. 
Ons doel is de reis van je leven te creëren. Eén die je altijd bijblijft.

Waar naar toe?

Zuidelijk Afrika is groot en veelomvattend. Het is onmogelijk alles in één keer te doen. De mogelijkheden zijn uitgebreid en er zijn veel keuzes te maken. We helpen je graag met de kaart op tafel - op basis van onze eigen ervaring - te kiezen wat het best bij je past. 
Je treft op deze site dus geen uitgewerkte voorstellen of reisplannen aan omdat wij niet geloven in standaard producten. Bel of stuur een e-mail als je interesse hebt in een gesprek over wat we voor je kunnen doen.

P1020367.students.JPG

Bestemmingen

Jouw comfort zone.

Met jou samen bepalen we de route en tijdsduur van de reis, zodat de safari aan jouw persoonlijke wensen tegemoet komt. Afhankelijk van die wensen, kampeer je, of verblijf je in guesthouses, self-catering lodges, safarilodges of hotels. De accommodaties zijn altijd comfortabel en variëren van basic tot zeer luxe. Waar gewenst cateren we onderweg. En indien nodig zorgen we voor tenten, stretchers, beddengoed, handdoeken en alles wat je nodig hebt onderweg, zodat jij kunt relaxen en genieten.

IMG_1847.JPG

Safari's

 
IMG_0501.JPG
 

Laat van je horen!

Wij komen graag met je in contact om te sparren over jouw wensen voor een avontuur, een expeditie, een reis of een relaxte vakantie in Afrika. Mail, bel of app en we maken een afspraak. 

 

info@bushlife.nl
+31 23 544 0774

 

 

Bushlife Experiences B.V. - Boekenroodeweg 43B - 2111 HK - Aerdenhout - KvK. 71846980 - BTW NL 8588.72.584.01

 
Naam *
Naam